Чт. Вер 19th, 2024

День, коли ми народилися, має особливе значення, бо він впливає на формування нашої долі

За датою народження можна вирахувати своє особисте кармічне число. Згідно нумерології, люди приходять у цей світ з певним досвідом попередніх утілень і завданнями на це життя, які треба обов’язково виконати. А кармічне число закладає всі події майбутнього, ставить задачу для виконання, формує характер і долю людини. 

Як розрахувати своє кармічне число

  • Для розрахунку треба взяти свою дату народження. Наприклад, 25 березня 1985 року, потім додайте всі цифри цієї дати – 2+5+3+1+9+8+5=33. Отже, сума чисел – 33, але нам треба цифра від 1 до 9, тому складаємо 33, 3+3=6. Таким чином, вийшло однозначне число – 6, яке й буде кармічним числом долі.

Значення кармічного числа

  • Число 1. Одиниці – лідери й егоцентричні особистості. Їхнє кармічне завдання – пропрацювати свій егоїзм, тоді вони досягнуть небувалих успіхів у своєму житті. Одиницям треба вибирати ту діяльність, де вони змогли б служити людству, тоді доля їх обдарує успіхом, особистим щастям та багатством.
  • Число 2. Представляє партнерство та співпрацю. Двійка повинна розвивати свої комунікативні навички та вміти будувати глибокі стосунки, тоді вона буде по-справжньому щасливою. Цим людям варто вчитися не робити повторних помилок, щоб життя не відкидало їх назад. Завдання двійки – навчитися співпрацювати з іншими людьми. Якщо вони виконають цю задачу, доля буде до них дуже прихильною.  
  • Число 3. Трійки – це творчі особистості, яким обов’язково треба йти за покликом свого серця і реалізувати свій потенціал. Це може бути музика, література, кіно чи інший вид мистецтва, де вони зможуть розкритися на повну і подарувати людству справжні шедеври. Кармічне завдання трійок – навчитися поважати інших людей. Якщо вони його не виконають, життя закриє всі шляхи до успіху та самовираження.
  • Число 4. Це число пов’язане з жорсткою дисципліною та відповідальністю. Якщо четвірка наполегливо працюватиме, доводитиме всі свої справи до логічного завершення, то отримає від життя купу подарунків у вигляді грошей, визнання та великого кохання. Завдання цих людей – навчитися брати на себе відповідальність за свої слова та вчинки.
  • Число 5. П’ятіркам доля пропонує самим обирати свій життєвий шлях. Вони можуть стати мільйонерами, прекрасними батьками чи науковцями. Головне для цих людей – вибрати життєву мету і не сходити зі свого шляху. Тоді на них чекатиме великий успіх у тому, чим вони займатимуться. Якщо п’ятірки не виконають свого завдання, на них чекатиме повне розчарування та самотність.
  • Число 6. Люди з таким числом повинні обов’язково створити міцну родину – це їхнє кармічне завдання. Прихильників у шістки дуже багато, але вона має вибрати того партнера, з яким зможе бути по-справжньому щасливою. У випадку невиконання цієї задачі, доля даватиме багато випробувань, щоб повернути шістку на її істинний життєвий шлях.
  • Число 7. Сімки повинні здійснювати прориви і не сидіти на одному місці. Якщо мету буде досягнуто, треба шукати іншу і йти до неї. Цим людям вкрай важливо передавати свій набутий досвід іншим. Вони можуть займатися психологією, езотерикою, викладанням чи журналістикою. Головне, сімки повинні нести у цей світ мудрість та натхнення, які б допомагали іншим людям у вирішенні складних завдань.
  • Число 8. Вісімка означає повний успіх у всьому. Головна кармічна задача цих людей – пропрацювати свою пиху і не бути марнотратними. Вісімкам все дається досить легко, адже це число символізує безкінечність. Для них важливо віднайти баланс між матеріальним та духовним, тоді їхнє життя буде суцільною смугою везіння.
  • Число 9 завершує цикл, тому означає повноту та мудрість. Дев’яткам вкрай важливо передавати свої знання й досвід іншим людям і займатися благодійністю. Їхнє кармічне завдання – служити людству. Якщо вони його не виконають, то доля відбиратиме у них здоров’я, особисте щастя та гроші.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.