Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 27.09.2023 14:01

Кількість переглядів: 40


Родини військових зустрілися із ветеранськими організаціями, соціальними службами та представниками влади, щоб налагодити комунікацію та озвучити проблемні питання. У Костопільській міській раді зібралися представники ГО «Родин героїв Костопільщини «Ангели на щиті»», директорка КЗ «Ветеранський простір» Ольга Яковлєва, волонтерка і ветеранка Тетяна Ременюк, заступник міського голови Андрій Ткачук, представники соціальних служб та ЦНАПу, відділу РТЦК СП (військомату). Присутні мали можливість поставити запитання, що їх турбують. Обговорювали труднощі в поданні документів на отримання допомоги та пільг, на виготовлення чорних та сірих посвідчень.

Не всі родини безвісти відсутніх та загиблих військових знають про те, яку підтримку можуть отримати. Тому таку зустріч ініціювала ГО «Родин героїв Костопільщини «Ангели на щиті». Це громадська організація, яку нещодавно створили у Костопільській громаді, щоб допомагати родинам загиблих, безвісти відсутніх військових, а також тим, чиї близькі боронять країну на передовій. Йдеться про психологічну допомогу, юридичні консультації, поради у підготовці документів на отримання пільг і не тільки. У цьому сприяють ветеранські організації, волонтери, представники влади, соціальні служби. Тому така зустріч була неабияк важливою та продуктивною.

Якщо ви чи ваші близькі потребують допомоги з вищезгаданих питань, звернутися можна до ГО «Родин героїв Костопільщини «Ангели на щиті»: 068 323 95 96


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.