Сб. Лип 27th, 2024


А ще вони ідеально підходять для атмосфери сучасного міста 

Аромати справді здатні підняти настрій. Це вже тисячоліттями доведено на практиці. Найчастіше, властивості підіймати настрій мають запахи:

  • спеції (кориця, імбир) – мають зігрівальний ефект; дарують затишок;
  • шоколад, какао – на думку психологів, викликає відчуття щастя;
  • запахи апельсина, лимона, кави – це аромати, що підіймають настрій.

Відомо, що жасмин та аніс успішно борються з депресією, а м’ята заспокоює нерви.

«UN JARDIN SUR LE NIL» – оптимізм у флаконі. Несподівані ноти моркви, річкової тростини та півонії. Як не дивно, у поєднанні з терпким грейпфрутом, ніжною конвалією та соковитим абрикосом вони перетворюються на джерело натхнення. 

«ACQUA DI GIOIA» – цитрусовий фреш, оздоблений листям м’яти та пелюстками жасмину, сподобається тим, хто не любить сидіти на місці. Свіжий канадський кедр, лабданум і тростинний цукор, – відмінний вибір на літо. 

«CHAMPS-ELYSEES» –  парфуми – як бризки шампанського у новорічну ніч, створюють відчуття казки. Свіжа диня, чорна смородина, персик та пряний аніс зливаються в єдину мелодію щастя. Є й квіткові ноти, які розкриваються свіжістю травневої троянди. 

«L’EAU PAR KENZO» – тільки не думайте що він не модний. Бадьорий,   водний, тростинний і річковий одночасно.  Морозна м’ята поєднана з мандарином, і наче квіткове поле вкрите росою.  Потужності аромату додає білий кедр, це енергія природи.  

«GREEN TEA» – лаконічний, спокійний аромат для жінок, які цінують тихий домашній затишок. Він сповнений запахів, що покращують настрій, серед яких виділяються зелений чай, цитрусові та трав’янисті акорди та легкий квітковий флер.





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.