Сб. Лип 27th, 2024

Коли це станеться

Астролог Влад Росс заявив, що Україну схилятимуть до перемир’я після 6 червня 2024 року. За його словами, червень буде сприятливим часом для нашої держави, особливо в аспекті переговорів.

– 06.06.2024 лідери України та Франції, Володимир Зеленський та Еммануель Макрон, зустрінуться – і це стане новою зустріччю в новому нормандському форматі, – розповів він.

Як зазначив Влад Росс, ще за часів каденції колишнього президента Петра Порошенка за допомогою лідерів Франції та Німеччини вдалося посадити диктатора Володимира Путіна за стіл переговорів.

– Тож можна очікувати, що Україну схилятимуть до перемир’я, хоча фактично це буде примушування до капітуляції, – сказав астролог.

Загалом червень стане сприятливим часом для України.

– В червні буде позитивний час для України, бо планети, пов’язані з комунікаціями і переговорами – Венера і Юпітер – увійшли до знака Близнят. Як відомо, Юпітер – це планета щастя, дипломатії, досягнення важливих угод, тому можна очікувати важливих угод, – резюмував Влад Росс.

Влад Росс

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.