Чт. Жов 3rd, 2024

Ця помилка – поширена звичка

Мати красиве доглянуте волосся непросто. Однак, якщо уникати однієї помилки в догляді за зачіскою, досягти бажаного результату буде не так вже й складно.

Догляд за волоссям потребує часу і чимало вартісних засобів. Але часом навіть якісні дорогі маски та шампуні не дають бажаного результату.

Помилки в догляді

Одна з найбільших помилок – сушити волосся після миття голови, замотуючи його в рушник. Звісно, це дуже зручно, бо можна закрутити рушник на голові та з пів години займатися своїми справами

Проблема в тому, що рушники, особливо махрові, обкрадають локони, вбираючи надто багато вологи. В результаті волосся пересихає, починає ламатися та тьмяніти. Особливо це згубно для кучерявого та пухнастого волосся.

Кращим варіантом буде не загортати мокре волосся рушником, досить просто добре його промокнути й дати можливість висохнути природним шляхом. У такому випадку воно вбирає достатньо вологи, щоб не пересихати та мати здоровий вигляд. Та якщо ви все ж є прихильником рушничка, можна замотати голову у тканину з мікрофібри – цей матеріал  не поглинає вологу так інтенсивно, як бавовна.

Джерело: Club

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.