Пт. Вер 20th, 2024

Хто увійшов до списку?

MONATIK

З року в рік це питання не втрачає актуальності, попри те, що MONATIK неодноразово заявляв, що його зріст – 164 см. До речі, артиста цей факт анітрохи не бентежить, навпаки, Дмитро навіть жартує з цього приводу.

Вікторія Булітко

Зірка «Дизель шоу» ледь сягає зросту 155 см, що особливо впадало в око під час її участі в «Танцях із зірками-2019», де її партнером був високий і статний Дмитро Дікусар. Однак, коли Булітко з’являється сама, створюється враження, що вона вища, ніж є насправді. Ймовірно, вона вміє обирати такі ракурси, які візуально подовжують її фігуру.

Христина Соловій

Христина Соловій виглядає як старшокласниця, і ніхто з глядачів не здогадається, що її зріст лише 155 см. Навіть той факт, що вона рідко одягає високі підбори, вважаючи їх незручними, не видає її невисокий зріст.

Наталія Могилевська

Співачка схильна до набору зайвої ваги й постійно веде боротьбу з нею. Можливо, через її фігуру створюється враження, що вона вища, ніж насправді. Але це не так: зріст артистки лише 1,62 м. 

alyona alyona

Особливо дивує інформація про зріст цієї реп-виконавиці. Виявляється, її зріст лише 165 см, хоча на екрані вона має вигляд на всі 180. Така ілюзія, найімовірніше, пов’язана з її пишними формами.

 



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.