Чт. Вер 19th, 2024

Яскраві акценти та натуральність

Модні тенденції мають тенденцію до циклічності, і багато з того, що носили наші мами, бабусі або прабабусі, знову стає популярним. Цього року восени ми побачимо повернення ряду макіяжних трендів з 80-х, і ось які з них варто очікувати:

Рожева помада

У 80-х рожева помада була на піку популярності, від матових до прозорих формул. Цей тренд повертається в 2024 році, особливо в комбінації з сяючими текстурами, що додадуть вашим губам ніжний блиск і свіжий вигляд.

Натуральні брови

Повернення до натуральності в бровах стало ще однією яскравою рисою моди 80-х. У 2024 році густі, доглянуті брови, оформлені гелем або воском, знову в тренді, підкреслюючи вашу природну красу та мінімізуючи надмірну корекцію.

Кольорова підводка для очей

Яскраві кольори були символом макіяжу 80-х, і кольорова підводка для очей була важливою частиною цього тренду. У 2024 році смілива підводка повертається, додаючи виразності і контрасту до вашого макіяжу.

Рум’яна

Так само як у 80-х, у 2024 році яскраві рум’яна знову в моді. Вибирайте відтінки, що імітують природний рум’янець, або ягідні тони для виразного вигляду. Рум’яна допоможуть створити ефект свіжості і життєрадісності.

Яскраві тіні

Поєднання ніжно-блакитних тіней з червоною помадою було дуже популярним у 80-х. В осінньому макіяжі 2024 року можна експериментувати з різними відтінками тіней, комбінуючи кілька кольорів для яскравого і виразного вигляду очей.

Ці тренди дозволять вам відчути атмосферу 80-х і надати своєму макіяжу свіжий і сучасний вигляд.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.