Ср. Вер 25th, 2024

Радять купувати те, що викликає радість

Дизайнери рекомендують обирати меблі та матеріали хорошої якості, які прослужать не один рік. Однак, є речі, на яких можна зекономити, адже – це просто марна витрата коштів. 

Лише трендовий декор

Чимало дизайнерів вважають, що не варто купувати виключно трендові речі. Та витрачати купу грошей на модний декор, який пов’язаний з певною подією чи епохою. Натомість вони радять купувати предмети, які викликають радість.

Позачасовий класичний стиль – це завжди мудра інвестиція,
– каже дизайнерка Марія Карлтон.

Нові свічники

Свічники – це елемент декору, який може додати вишуканості у ваш інтер’єр. Однак, експерти радять шукати свічники у ремісників, комісійних та антикварних магазинах, адже саме у таких місцях можна знайти справжній скарб за копійки.

Вишукані дорогі свіжі квіти

Сезонні квіти – ідеальний і недорогий варіант прикрасити інтер’єр домівки. Головне, аби ці квіти вам подобалися і приносили щастя.

Дуже великі телевізори

Дизайнери вважають, що монітор, який займатиме половину житлового простору, – це несмак.

Акцентний декор

Головне, щоб декоративні елементи підкреслювали стиль, а їхня ціна не обов’язково повинна бути високою, або низькою.

Картини та витвори мистецтва

Деякі твори мистецтва, звісно ж, варті інвестицій, однак купувати їх додому можна не витративши всі свої заощадження. За словами дизайнерів, іноді просто потрібен акцент, для красивого інтер’єру кімнати, тому можна знайти бюджетні картини чи скульптури.

Дорогі рушники

Дизайнери наголошують, що не має сенсу купувати дорогі рушники, адже всі вони з часом стають зношуються. Навіть найдорожчий дизайнерський рушник з часом втрачає властивості, тому такі витрати є нераціональними.

Купувати речі, які не зовсім подобаються

Обираючи новий декор, варто купувати виключно ті речі, які потрібні за функціоналом, або ті, які приносять естетичне задоволення. Якщо ж це трендова річ, але вона вам не подобається, то не варто витрачати на неї гроші.

Джерело: Southern Living

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.