Сб. Лип 27th, 2024


Багатьом забракло терпіння дочекатися кінця

За відсутності якісної альтернативи, чимало сімей проводили час біля телевізора з «Санта Барбарою». Але роки минули, інтерес аудиторії до серіалу падав, і мільйони людей так і не дізнатися, чим закінчилася мильна опера. Воно й де дивно – 2137 серій і 10 років життя. 

Найбільше шанувальників хвилювали доля Іден Кепвелл та Круза Кастільо. За сюжетом головна пара серіалу мала кризу у відносинах. Сценаристи вирішили, що дороги цих двох мають розійтися. Причиною розриву стала хвороба Іден — жінка страждала на роздвоєння особистості.

Один з таких нападів призвів до злочину,  жінка спробувала вбити Софію. Після цього Іден їде з міста, а Крузу залишає листа з проханням не шукати її, та просто забути.
Круз страждав не довго, і знайшов втіху в романі з сестрою ексдружина Келлі. Втім, роман тривав не довго, Круза звинувачують у вбивстві яке він не вчиняв, тож він тікає до Мексики.

Келлі ж, довго вона сама не залишалася і після прощання з Кастільйо почала зустрічатися з офіцером поліції Коннором Маккейбу.

 

Що стосується лінії Джулії Уейнрайт і Мейсона Кепвелла, то в останньому сезоні сценаристи поставили в їхньому шляху красиву крапку. Герої зіграли весілля, взяли на виховання дівчинку  Грейсі. А згодом Джулія і сама народжує дитину. Хепі-енд!

 

Після тривалих душевних мук СіСі Кепвелл  вирішив одружитися з  Сантане Андраде, але не склалося і він  врешті-решт він знову зійшовся з другою дружиною Софією.

 

 

 





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.