Ср. Жов 23rd, 2024

Від класичних лоферів до розкішних високих чобіт

Цього сезону дизайнери відходять від мінімалізму, пропонуючи розкішні матеріали, як замша та лакована шкіра. Якщо у вас є високі чоботи, зимові лофери чи байкерські черевики, сміливо носіть їх — вони в тренді. Ось топ-5 наймодніших пар взуття на прийдешній сезон:

Високі чоботи

Це незамінна частина гардеробу. У моді повертаються чоботи з халявою-гармошкою, які не лише забезпечують тепло, а й візуально подовжують ноги. Вони чудово поєднуються з мінісукнями, спідницями, трикотажними виробами та легінсами.

Замшеве взуття

Замша знову на вершині популярності завдяки своєму розкішному вигляду. Взуття з цього матеріалу, хай то зимові лофери, ботильйони або ботфорти, робить образ елегантним. Замша підходить до будь-якого стилю і дарує відчуття впевненості.

Лофери

Це класика, яка завжди залишиться в моді. Лофери зручні та універсальні, підходять для будь-якого стилю — від повсякденного до ділового. Найактуальніші моделі цього сезону — коричневі на товстій підошві, а також зимові лофери з хутром в монохромних відтінках.

Гостроносі чоботи та ботильйони

Гостроносі моделі завжди в моді. Вони візуально стрункішають ноги та додають елегантності. Чудово поєднуються з джинсами та спідницями міді. Для завершення образу обирайте вкорочені пальта, тренчі або дублянки.

Байкерські черевики

Ці черевики тримаються на модному п’єдесталі вже не один сезон. Вони чудово підходять для повсякденного стилю, але можуть не всім підійти. Якщо у вас тонкі ноги або невисокий зріст, краще обрати інші моделі. Байкерські черевики гармоніюють з оверсайзом речами та багатошаровими образами.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.