Нд. Вер 22nd, 2024

Жабогадюкінг та «Аллаху Акбар»

Це може здаватися чимось незначним, але саме історія з «Widberries» здатна перерости у щось більше, ніж чергове міжетнічне протистояння на РФ.

Справа в тому, що «Widberries» це щось типу як «Розетка» для України тільки з капіталізацією відповідно – в рази більшою.

І цікаво, що на боці однієї зі сторін конфлікту вже публічно «зарисувався» особисто Кадиров, як можливий  інтересант перерозподілу та віджиму цієї ласої власності.

 

У результаті днями відбувся штурм «Widberries», в ході якого загинули двоє з людей Кадирова: Адам А. – замкобат «Ахмат 1» та Іслам-Бек Е – майстер спорту з вільної боротьби.

Тут уже відео того як тіла загиблих із криками «Аллаху Акбар» зустрічали – десятки тисяч людей – біля летовища в Інгушетії.

Оливи в огонь підливає те, що чечени не люблять вірмен і це у них давнє, а крім того в Москві йде війна між ще «радянською» вірменською мафією та новочасною мафією Кадирова.

І тут важливо знати, що власниця контрольного пакету акцій – кореянка за походженням – Тетяна Бакальчук нещодавно кинула чоловіка і почала співпрацю з Левоном та Робертом Мірзояни – власниками компанії Russ Outdoor.

Не виключено, що із кимось з них у Тетяни Бакальчук стосунки.

 

От як про розрив із дружиною розповідав раніше сам чоловік, шукаючи підтримки у Кадирова:

Цікавим є те, що до заснування «Widberries», Тетяна Бакальчук була простою учителькою англійської, в той час, як її чоловік уже мав достатньо успішний бізнес, зокрема і в сфері комп’ютерних технологій і комунікацій.

Очевидно, що він вкладався в проект «Widberries» від самого початку і ідейно, і організаційно, і матеріально, однак…

На даний момент він володіє лише 1% компанії

Кажуть, що нові партнери Бакальчук вже були організували їй зустріч з Путіним під соусом перетворення Wildberries на міжнародного конкурента Amazon

СЕМЕРО ДІТЕЙ

Цікаво, що ця — найбагатша бізнес-вумен РФ — має у шлюбі з чоловіком, який жалівся на неї Кадирову…

7 (семеро) дітей

Вікіпедія не вказує чи всі діти там рідні, але сам факт, погодьтеся, вражаючий. Особливо на тлі всього того, що відбувається зараз.

Проте нас в усій цій історії цікавлять не стільки родинні та майнові стосунки Бакальчуків, як той факт, що вся ця ситуація може мати продовження.

Принаймні, те, як зустрічали тіла загиблих при штурмі офісу «Widberries» у Москві (який знаходиться всього за кількасот метрів від Кремля) дозволяють припускати, що

Далі буде…



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.