Сб. Лип 27th, 2024

Заклади освіти Рівненщини продовжують допомагати українським захисникам. Про це повідомляють в Рівненській обласній військовій адміністрації.

На Дубенщині зробили 12 тисяч окопних свічок, які зігріватимуть захисників на передовій. Їх вже передали бійцям оперативного командування “Захід” та розвідникам. Разом зі свічками спакували й малюнки та обереги від наймолодших жителів району. До ініціативи долучилися 88 шкіл та 10 садків.

В Антонівському ліцеї, що на Володимиреччині, за кошти шкільного ярмарку освітяни придбали спорядження воїну-односельцю. Його вартість склала 31,5 тисячі гривень.

У Нобельському ліцеї Локницької громади також ярмаркували на підтримку ЗСУ. Акцію назвали “Разом до Перемоги”. Торти, пляцки, тістечка, печиво, вафлі, чай. За домашню випічку вдалось вторгувати 7,6 тисячі гривень. Кошти передадуть військовим.

Днями благодійний ярмарок відбувся у поліському селі Чудель. Продавалися різноманітні смаколики, власноруч виготовлені вироби. Спільними зусиллями було зібрано 16 тисяч гривень. Гроші спрямують на підтримку ЗСУ.

Читайте також: Поклав 1000 гривень хабаря: на Рівненщині нетверезий керманич намагався підкупити поліцейських

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.