Сб. Вер 28th, 2024

Цікаві поєднання, які вас вразять

У прохолодну пору року важливо відчувати комфорт, але це не означає, що потрібно жертвувати стилем. Якщо у вас ще немає теплого худі, саме час подумати про його придбання.

Худі + джинсова спідниця + чоботи до коліна + сумка через плече

Один із найзручніших способів стилізувати худі — це поєднати його зі спортивними штанами. Але восени 2024 року спробуйте щось більш оригінальне: надягніть худі з капюшоном, довгу джинсову спідницю та чоботи до коліна. Доповніть образ сумкою крос — боді, щоб виглядати стильно та сучасно.

Худі + пишна спідниця + туфлі на підборах

Худі може стати основою для розкішного образу! Якщо ви хочете виділитися, оберіть яскраву толстовку, наприклад, жовту, і поєднайте її з пишною спідницею. Додайте маленьку сумочку та елегантні туфлі на високих підборах з гострим носком для завершення образу.

Худі + мініспідниця плісе + шкарпетки + лофери

Це ще один стильний варіант для короткої спідниці. Скомбінуйте сіру толстовку з капюшоном, мініспідницю плісе, білі шкарпетки та класичні лофери. Маленька сумочка додасть нотки елегантності, а в прохолодні дні накиньте пальто для затишку.

Худі + шкіряний жилет + спідниця міді + мокасини

Для любителів total black look: спробуйте поєднати худі зі спідницею середньої довжини та лоферами. Додайте шкіряний жилет оверсайз з оригінальними блискавками, щоб створити стильний образ.

Худі з капюшоном + шкіряний тренч + широкі джинси + туфлі

Для модного багатошарового образу на осінь 2024 обирайте широкі джинси, теплу толстовку яскравого кольору та шкіряний тренч. Завершіть свій стильний лук туфлями з гострим носком та клатчем, щоб привернути увагу.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.