Сб. Лип 27th, 2024

Стилісти інтер’єрів стверджують що за допомогою цього предмету можна не просто створити цікаву атмосферу, а повністю змінити сприйняття приміщення. Наприклад, вдало розмістивши дзеркала ви легко і просто (без перебудови кімнати) візуально зробите її просторішою. Також за допомогою правильно зроблених дзеркальних акцентів можна додати приміщенню більше світла та особливої загадковості (містичності). Тобто, знаючи як і де встановити дзеркало, можна досягти того чи іншого візуального ефекту в будинку, квартирі, офісі чи салоні краси. В принципі, на цьому список приміщень де можна встановлювати такі предмети інтер’єру не закінчується. Головне, знати де купувати. Бо кажуть, що дзеркало – то не просто елемент інтер’єру, то його жива складова, яка ховає в собі позитивну або негативну енергетику. Це вже залежить від того де ви його придбали.

Великий асортимент якісних екземплярів представлений в Студії дзеркал BLACK MIRROR. Причому на вас чекають різні варіації не тільки в плані форми чи розмірів. Ні, у кожного екземпляра своя історія і свої особливості. Та головне, що всі вони якісні, відрізняє їх доступна ціна і, беззаперечно, вони наповнені тільки позитивною енергетикою.

На стіну чи на підлогу?

Кожну людину цікавить як вона виглядає. Відповісти на це питання може знайомий чи друг, але переконатися в цьому можна тільки оцінивши самого себе візуально. І саме для цього і існують дзеркала, де можна побачити себе щоб оцінити образ, зробити зачіску, нанести макіяж чи поголитися. Тобто дзеркало виконує зразу кілька функцій:

  1. Суто практична (щоб кожен міг себе побачити і провести апгрейдинг зовнішності);
  2. Стилістична (для створення стильних інтер’єрних рішень).

Тому студія пропонує різні варіації, які відрізняються навіть декоруванням. Наприклад, ваша спальні оформлена у рожевих відтінках. Дівчата так обожнюють цей колір. Встановлене на підлозі або на стіні Дзеркало у Рожевій рамі підійде для такого інтер’єру ідеально. В принципі, не треба прив’язуватися до кольору кімнати, таке дзеркало впишеться в будь -ке приміщення, але особливо стильно виглядатиме:

  1. В бьюті студії;
  2. В бутику брендового одягу;
  3. В СПА салоні.

При цьому рами для дзеркал представлені у величезному асортименті. Адже це можуть бути і сучасні рішення (в стилях Лофт чи Хай-Тек), класичні варіації (біла з патиною, чи з позолотою), в унікальних виконаннях (рожева, лавандова, золота або чорна). До речі, правильно підібрана рамка для дзеркала – це дуже важливий акцент. Дякуючи цьому додатковому елементу, із простого скла покритого спеціальним покриттям, дзеркало перетворюється саме у той особливий предмет, який наповнює приміщення позитивною енергетикою. І саме якісні екземпляри не тільки витримають багаторічну експлуатацію, але і будуть передавати зображення з неймовірною чіткістю а не викривляти його наче в задзеркаллі.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.