Сб. Лип 27th, 2024

09.02.24

Людмила Жук, Ольга Мельничук, Павло Стецюк

Рівне попрощалося одразу з двома мужніми захисниками. 46-річний Сергій Путілін та 45-річний Віктор Русило загинули, виконуючи військовий обов’язок, на Донеччині. На майдані Незалежності героям віддали останню шану.

Майдан Незалежності знову у скорботі. У Рівному 9 лютого, попрощалися з двома захисниками України. В останню земну дорогу провели Сергія Путіліна та Віктора Русила.

Сергій народився у Рівному. Більш як 20 років працював на ринку продавцем. Знайомі згадують його, як спокійного, але великого патріота своєї країни.

Захисник мав проблеми зі здоров’ям, та отримавши повістку у жовтні 2023 року, ховатися не став.

У мужнього захисника залишилася дружина та донька з сином. Про службу чоловік для них не розповідав, єдине що можна було від нього почути, це те що він не хоче аби його син, коли виросте також пішов на війну.

46-річний солдат Сергій Путілін загинув 1 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Поховали героя, Сергія на кладовищі Нове у Рівному.

Віктор народився у Грушвиці. Закінчив школу у рідному селі. Потім здобув освіту в одному з вишів Рівного.

Про саму службу Віктор говорив мало, навіть не повідомив рідних, що отримав контузію, хотів вберегти близьких від хвилювань.

У захисника залишилася дружина та діти. 45-річний солдат Віктор Русило загинув при виконанні військового обов’язку 2 лютого 2024 року на Донеччині. Поховали героя, Віктора Русило у рідній Грушвиці.

Читайте також: Острозька громада втратила на війні 35-річного воїна

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.