Чт. Вер 19th, 2024

Найстильніші речі із замші

Осінь вже на порозі, і модниці активно оновлюють свої гардероби. Зверніть увагу на вироби із замші, яка стала головним трендом 2024 року.

Замша цього сезону стане вашим ключовим матеріалом для створення стильних і актуальних образів. Не бійтеся експериментувати і додати цей елегантний матеріал до вашого осіннього гардеробу.

Замшеві штани

Для створення повсякденних образів у осінній сезон оберіть замшеві штани світло-коричневого відтінку. Скомбінуйте їх з чорним топом, елегантним піджаком і трендовими балетками з мініатюрним бантиком для ідеального вигляду.

Замшевий тренч

На перші прохолодні дні осені підійде тренч із замші. Поєднайте його з блакитними джинсами і базовою футболкою або майкою, щоб створити стильний і комфортний образ.

Замшеві сумки

Містка замшева сумка коричневого відтінку стане невід’ємною частиною осіннього гардеробу. Вона додасть вишуканості навіть найсуворішому офісному луку.

Замшеві спідниці

Вибирайте замшеві спідниці будь-якої довжини — від міні до максі. Вони чудово виглядатимуть як зі святковими блузками, так і з худі. Доповніть образ замшевими піджаками або тренчами.

Замшевий піджак

Замшевий піджак коричневого відтінку — одна з найбільш трендових речей осені 2024 року. Поєднуйте його як із прямими джинсами для повсякденних образів, так і з ошатними сукнями для виходу в світ.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.