Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 26.10.2023 13:23

Кількість переглядів: 8


26 жовтня на засідання виконавчого комітету приїхали представники управління головної інспекції ГУНП в Рівненській області. Спілкувалися щодо можливих проблем в діяльності правоохоронних органів у громаді. Члени виконкому зазначили, що у вечірній час та в комендантську годину варто посилити контроль правопорядку поблизу Алеї слави загиблих Захисників. Обговорили питання функціонування системи “Безпечне місто”.

Далі члени виконавчого комітету Костопільської міської ради перейшли до розгляду порядку денного. В контексті підготовки до можливих блекаутів, виникла необхідність затвердили Порядок використання паливно-мастильних матеріалів на об’єктах критичної інфраструктури. Зокрема, за кошти місцевого бюджету буде закуплено пальне, що зберігатиметься у балансоутримувачів. За потреби його використають на об’єктах критичної інфраструктури.

Шістьом дітям загиблих Захисників, які проживають на території Костопільської громади, виконавчий комітет надав статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій. Також було розглянуто декілька питань органів опіки та піклування, виплати допомоги на поховання, затвердження розрахунку компенсації за тимчасове розміщення ВПО за вересень 2023 року.
 


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.