Нд. Тра 12th, 2024

Три факти незаконної порубки лісу поліцейські відділення №1 (смт Володимирець) Вараського РВП задокументували вчора, 30 жовтня, та вилучили транспортні засоби, деревину і знаряддя протиправної діяльності.

У протидії злочинам у сфері довкілля за підсумками робочої зустрічі керівництво району узгодило питання щодо проведення на постійній основі спільних рейдів із правоохоронцями та працівниками лісового господарства.

Так, в результаті відпрацювання у лісовому масиві поблизу селища Володимирець мобільна група виявила «лісоруба», який встиг спиляти дерево дуба, але з місця події втік. За результатами огляду місця події слідчі вилучили сокиру, бензопилу, розпиляну на колоди деревину та паливно-мастильні матеріали.

Крім того, поблизу села Довговоля правоохоронці із різницею у пів години виявили два трактори, завантажені свіжо спиляною деревиною породи сосна загальним об’ємом понад 7 куб.м., а також дві бензопили.

За усіма фактами розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 246 КК України. В рамках кримінального провадження вирішується питання про накладення на вилучене арешту та встановлюються особи, причетні до скоєних злочинів.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: Не впускав до квартири: у Рівному у домашнього насильника виявили чимало зброї (ВІДЕО)

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.