Чт. Кві 25th, 2024

За даними видання “Костопільські новини”, конфлікт стався на території підприємства “Українська теплоізоляційна компанія”, яке займали волонтери. Міліція повідомила про двох постраждалих і трьох затриманих.

Уранці в понеділок, 11 травня, у місті Костопіль Рівненської області між співробітниками приватної охоронної фірми “Кольчуга” та волонтерами, які ремонтували техніку для військових антитерористичної операції (АТО), стався конфлікт зі стріляниною.

Як зазначає видання “Костопільські новини”, конфлікт стався на території підприємства “Українська теплоізоляційна компанія”, яке займали волонтери. Намагаючись їх виселити, охоронці застосували травматичну зброю.

Міліція інформацію про подію підтвердила. Як повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ (МВС) України, об 11.00 надійшла інформація, що на території підприємства невідомі стріляють і кидають каміння у вікна.

“Встановлено, що конфлікт виник між орендодавцем та орендарем. Суперечка між двома протилежними сторонами триває вже не один день, перший мітинг відбувся в п’ятницю, 1 травня”, – зазначили в міліції.

Після сьогоднішнього інциденту до лікарні потрапили двоє чоловіків із травматичним пораненням м’яких тканин лівої гомілки. Троє учасників конфлікту були затримані. У МВС уточнили, що правоохоронці проводять перевірку і встановлюють деталі події.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.