Ср. Вер 18th, 2024

З Днем ангела!

22 серпня за новим церковним календарем відзначають День ангела чоловіки з іменами Олександр, Василь, Григорій, Іоанн, Микола, Павло, Петро.

Також іменини сьогодні у жінок з іменем Олена.

 

Вітання з Днем ангела!

***

Є в році одне прекрасне свято, його світло воістину святе, а значення велике — це День ангела. Я тебе вітаю, бажаю міцного здоров’я, і щоб твій ангел не відлітав від тебе ні на мить, щоб оберігав і примножував твоє щастя. Міцно тебе обіймаю!

***

Щиро вітаю з твоїм днем, нехай він подарує тобі незабутню радість і море вражень. Бажаю великої удачі і щирої любові, доброго здоров’я і щастя на життєвому шляху, море посмішок, до бажань прагнення, високих успіхів і великого везіння.

***

З Днем ​​ангела! Хочу побажати, щоб на твоєму шляху не було перешкод і, щоб твоя доля була щедра на світлу удачу й щасливі події, щоб твоя діяльність приносила тобі задоволення й достаток, щоб твоє серце завжди було наповнене любов’ю й розумінням. І в цьому усьому тобі хай допомагає твій ангел-охоронець.

***

Сьогодні день твого ангела. Хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різних бід та скеровував на вірний шлях. Нехай твій ангел оберігає тебе та підтримує  на кожнім кроці. Щастя та злагоди!



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.