Пн. Вер 16th, 2024

Варіанти на повсякдень

Чим сарафан відрізняється від сукні? Загалом, тонкими або широкими бретельками, відсутністю рукавів, вільним кроєм та легкими тканинами.

Пропонуємо обрати всій ідеальний сарафан на спекотну пору.

Чорний сарафан

Влітку чорний колір є базою, як і яскраві кольори. Тільки обирайте легкі, дихаючі тканини. Вільний чорний сарафан гармонійно поєднується із солом’яною сумкою, золотими прикрасами, біркенштоками та слінг беками.

Сарафан з глибоким декольте

Декольте V-подібне вирізом, буде акцентним елементом у літньому сарафані. Також цікаве, але відверте поєднання, прозорий сарафан у піжамному стилі.

Сарафан з принтом

Флористичні мотиви в сарафанах є незмінним трендом. Сарафан з вирізами та етнічними візерунками є хітом цього літа. Білі шльопанці і маленька делікатна світла сумка будуть ідеальними аксесуарами.

Білий сарафан

Елегантний сарафан довжини міді або до коліна із мереживом є вишуканим варіантом для прогулянок, відпочинку та появи на особливих подіях. Поєднуйте такі сарафани з босоніжками бохо, а також з лоферами й тонкими шкарпетками.

Сарафан у спортивному стилі

Сарафан – релакс. Найбільш розслаблений з усіх, спортивний сарафан найзручніший та свідчитиме про вашу прихильність до активного способу життя, а ще відрізнятиметься стильними елементами, як-от сітка, асиметрія.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.