Пт. Жов 18th, 2024

Коли власник бізнесу шукає ТОП-менеджера, щоб довірити управління компанією, співбесіда проводиться особисто. Навіть якщо керівник департаменту підбирає для свого відділу менеджера, без проведення співбесіди не обійтися. Але що робити коли потрібно швидко, а точніше терміново, залучити до реалізації того чи іншого проекту десятки працівників? Невже з усіма треба зустрічатися і спілкуватися? Це ж час! А час – це не відновлювальний ресурс. На щастя сучасні працедавці позбавлені цієї необхідності, якщо скористаються послугами компанії, що спеціалізується саме на підборі персоналу, причому не в його класичному розумінні, а на основі сучасних методик та інновацій у HR сфері.

Отже, знайомтеся, компанія Fillin, яка пропонує лізинг персоналу. Поняття «лізинг» добре відоме, але якраз у тандемі з «персоналом» викликає здивування. Насправді все просто, практично, доступно. Та головне, дозволяє зекономити час та оптимізувати ресурси. Ви та Ваші спеціалісти продовжують реалізацію проекту будь-якої складності, а професіонали Fillin в цей час забезпечать вас працівниками в:

  • Потрібній кількості;
  • Обумовлені терміни;
  • Визначеному бюджеті.

Компанія надає максимально широкий спектр послуг, тому серед наших клієнтів як компанії та підприємства які шукають персонал, такі приватні особи, які знаходяться в процесі активного пошуку роботи. Дякуючи нам, робота в Рівному і не тільки (наша географія охоплює всю країну), це не розкіш, доступна обраним, це 100% гарантія досягнення успіху, причому як для працедавців, так і для кандидатів.

Вчимо відпускати контроль за HR процесами

Немає жодного «явища», яке б могло похизуватися тільки позитивними аспектами. Завжди знайдеться «мінус».  Мінус лізингу персоналу стане критичним для тих власників компаній, які не готові ділитися контролем за деякими процесами, в даному випадку мова про найм працівників. Але йдеться не про ТОП-менеджмент (хоча, кращих з кращих ми теж допоможемо підібрати). Лізинг персоналу передбачає забезпечення працівниками на визначений термін для реалізації конкретних проектів. І саме довірившись професійному підряднику, що спеціалізується на «постачанні» кадрів, ви на власному досвіді познайомитеся з усіма плюсами лізингу персоналу, а це:

  • Оптимізація ресурсів;
  • Економія часу;
  • Професійний підхід;
  • Здатність адаптуватися до конкретної ситуації;
  • Найм персоналу в потрібній кількості та кваліфікації.

Для кого наші послуги?

Для працедавців, яким потрібні працівники на визначений термін у конкретний період (сезон) з відповідною кваліфікацією. Наша база даних дозволяє підібрати спеціалістів для будь-якого проекту, різної кваліфікації.

Для тих, хто шукає роботу. Зверніться до нас зручним для Вас способом (e-mail, телефон, заявка на сайті) і за дуже короткий термін наші спеціалісти підберуть для Вас цікаву та гідно оплачувану роботу.

В яких сферах бізнесу ми працюємо?

Якщо не у всіх, то в більшості: виробництво, торгівля (роздрібна / гуртова), логістика (транспортна / складська), клінінг і т.д. Аутсорсінг персоналу та лізинг – це наші main activities і Fillin гарантує якість, швидкість, надійність.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.