Пт. Жов 25th, 2024

Приваблює низька ціна цих машин

Експерти назвали три популярні автомобілі, які, незважаючи на свою дешевизну, можуть принести одні неприємності. До переліку найризикованіших увійшли Vauxhall Corsa, Ford Ka і Peugeot 206

Даміан Магінн, директор компанії Wessex Vans, радить водіям двічі подумати, перш ніж купувати Vauxhall Corsa, випущений у період з 2000 по 2006 рік.

– Одна з головних проблем – відсутність підсилювача керма в базових моделях.

 

Проходження крутих поворотів і паркування без підсилювача керма можуть стати складним завданням для досвідчених водіїв, не кажучи вже про новачків, що робить водіння більш напруженим, фізично важким і підвищує шанси потрапити в аварію, – зазначив експерт.

Крім того, багато моделей не оснащені сучасними системами безпеки, такими як антиблокувальна система гальм (ABS) або електронний контроль стійкості (ESC), в той час як подушки безпеки є тільки у водія і переднього пасажира.

Даміан також порекомендував автомобілістам відмовитися від ранніх моделей Ford Ka, багато з яких оснащені «ненаситним» двигуном.

– Старі моделі Ford Ka сумно відомі своєю поганою паливною економічністю, що призведе до підвищення експлуатаційних витрат, особливо з огляду на ціни на паливо, – зазначив Магін.

Також не радить експерт купувати Peugeot 206 через низку проблем із надійністю, які можуть призвести до того, що новим власникам доведеться пристойно переплатити.

– Одна з головних проблем – це надійність.

 

Peugeot 206 відомий своїми частими механічними проблемами, включно з проблемами з електричною системою, коробкою передач і підвіскою.

 

Ці проблеми можуть призвести до частих і дорогих ремонтів, що для водіїв-початківців, у яких може не бути коштів на непередбачувані витрати на обслуговування, може стати справжнім кошмаром, – підсумував експерт.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.