Пт. Вер 20th, 2024

Молодому виконавцю на той момент було 15 років

Відомий український співак Нікіта Ломакін зробив шокуючу заяву про російського співака Філіпа Кіркорова. Він стверджує, що у 2013 році путініст планував схилити його до сексуального зв’язку. Молодому виконавцю на той момент було 15 років. Про це пише РБК-Україна з посиланням на Instagram артиста.

Деталі

Нікіта поділився, що познайомився з росіянином на шоу «X-Фактор». Після його виступу Філіп сам підійшов до нього і запропонував співпрацю, пообіцявши перетворити хлопця на справжню зірку.

Вони обмінялися телефонами і домовилися про зустріч в Ялті, де незабаром мав відбутися концерт фаната Путіна. Молодий артист приїхав до рідного Сімферополя. Чекаючи тролейбус на залізничному вокзалі, він отримав дзвінок від директора творчої студії, де навчався.

Співак повідомив, що їде на зустріч із Кіркоровим. Тоді ж він і дізнався всю правду про свого кумира.

Моя психіка не була до такого готова, повірте.

 

Я взагалі не знав, що таке взагалі існує. Вона мені каже: «Микито, ти що, Кіркоров же гей і педофіл». І я їй кажу, мовляв, бути такого не може, це фейк.

 

А вона каже: «Ні, не фейк. Не буду говорити кого, але кілька років тому одного хлопчика забирали обкачаним якоюсь фігнею в халаті з його (Кіркорова. – ред.) готелю. Ледве встигли».

 

І я такий – що робити, – розповів артист.

Директорка порекомендувала приїхати в Ялту, де проходив фестиваль «Нова хвиля», на якому були присутні як вона, так і Кіркоров. На узбережжі вони зустріли концертного директора Філіпа, який впізнав Нікіту. У той момент українець усвідомив, що це не було обманом.

— Підемо зараз разом до нього в гримерку, скажеш просто, що друзі з тобою на концерт підуть разом і на переговори потім разом. Усе буде добре, не парся.

 

Разом прийдете, разом підете, – продовжив розповідь Ломакін.

Проте, коли вони разом прийшли до Кіркорова і повідомили йому, що на переговорах будуть присутні всі разом, росіянин відправив Нікіті SMS-повідомлення.

— Нікіта, вибач, але твої друзі не зможуть піти з нами на зустріч. Це наша зустріч сам на сам. У цей момент, коли я читаю це повідомлення, відкладаю телефон і просто починаю плакати, – пригадав співак.

Тоді ж знову втрутився концертний директор Кіркорова і запропонував українцеві запросити маму з букетом квітів і разом з нею відвідати готельний номер, де відпочивав Філіп.

Вони так і вчинили: мама приїхала із Сімферополя, і разом із Микитою попрямувала до росіянина. Про справжні наміри Кіркорова вона нічого не знала. Філіп був приголомшений, але при матері нічого не робив.

Вже за півмісяця українцю зателефонував путініст і запитав, як у нього справи. Ломакін відповів, що зараз намагається зібрати гроші на кліп.

І він каже: «Гаразд, одразу ближче до справи, ти дуже талановитий хлопець, звісно, але знай, що шлях артиста дуже складний і самостійно його, у твоєму випадку, не пройти.

 

Щойно ти зіткнешся з якоюсь складністю, знай, що в тебе завжди є важка артилерія. Ну, ти розумієш про що я. Тому, дзвони».

 

І кинув слухавку, – пригадав виконавець.

До слова, в Ялті на той момент перебував і суддя шоу «Х-Фактор» Сергій Сосєдов. За словами Ломакіна, він допомагав своєму колезі спокусити 15-річного Микиту.

Після цього зізнання артист опублікував скріншоти з відповідями тих, хто був із ним у Ялті.

Виконавець стверджує, що ці люди є справжніми свідками подій, які цілком можуть бути кваліфіковані як кримінальний злочин.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.