Ср. Жов 9th, 2024

Хвороби загострилися через службу

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про проблеми зі здоров’ям у її чоловіка–військового Євгена Терехова. Виконавиця наголосила, що через хвороби, йому потрібна операція.

Артистка повідомила, що її чоловік зовсім не турбується про своє здоров’я. В Терехова була 2 група інвалідності, але він змінив її на 3, щоб долучитися до лав ЗСУ. До цього Євген воював в зоні АТО 8 років.

Під час бойового завдання він отримав поранення голови. Внаслідок цього йому встановили титанову пластину в череп. Пізніше через численні грижі медики встановили йому медичну сітку.

– Євген чинний воїн. Не зважаючи на його поранення. У нього була 2 група інвалідності й він дуже хотів, щоб його перевели на третю, щоб він міг піти воювати. У нього в голові титанова пластина, а в животі – сітка, яка тримає його корсет, бо в нього через надмірне підняття ваги з’явилося кілька гриж, – поділилася Карпа.

Після кількох операцій військовий продовжив службу. Однак, проблеми зі здоров’ям тільки погіршились і зараз Євгену знову потрібне хірургічне втручання. Лікарі мають зафіксувати сітку у черевній порожнині.

– Треба зробити операцію, цю сітку поставити на місце, аби якось краще її вмонтувати, щоб не було проблем із защемленням. Це може бути в будь-який невдалий момент.

 

У нього таке було, коли майже тиждень сиділи в лісі, Кремінна, а він каже: «від того, як я спрацюю залежить і життя моїх підопічних, а в мене рубає тиск двісті». Каже, що «я знаю, я відчуваю, а зробити нічого не можу, бо у нас є своє певне завдання, – зазначила співачка.

До слова, подружжя з 2016 року у шлюбі. За три роки після одруження у них народилася донька Злата.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.