Пн. Жов 28th, 2024

Багато хто вважає, що святковий сезон – це час набору ваги, але насправді ви можете втратити вагу до Різдва

Фітнес-тренер поділилася, як скинути 6 кг перед Різдвом, не відмовляючись від своїх улюблених страв. Що саме треба зробити, розповідає РБК-Україна з посиланням на TikTok тренерки Лорен Скаллі.

Як схуднути до Різдва на 6 кілограмів?

Багато хто вважає, що святковий сезон – це час набору ваги, але насправді ви можете втратити вагу до Різдва.

За словами Лорен Скаллі, відомої цього можна досягти за допомогою деяких розумних трюків з їжею. Вона наполягає на тому, що можете не відмовлятись від улюблених страв.

Лорен поділилася своїми найкращими порадами щодо втрати кілограмів перед святковим сезоном, припускаючи, що розумний вибір їжі може призвести до значної втрати ваги.

Її поради якраз для тих, хто хоче поправити своє здоров’я до початку свят. У нещодавньому відео Лорен показала, як прості зміни в дієті можуть мати велике значення. Вам всього-на-всього треба замінювати шкідливі продукти на більш здорові.

Також дуже важливо споживати білок у кожен прийом їжі.

  • На обід Лорен пропонує приготувати домашній томатний суп у поєднанні з чорним хлібом, підкреслюючи, що вуглеводів не варто боятися, намагаючись схуднути.

Вона також запропонувала додати варену курку в суп для додаткового збільшення білка, який може допомогти довше вгамувати голод.

  • На вечерю ентузіастка здорового харчування порекомендувала картоплю в мундирі як чудовий вибір, та додати до неї курку.

Вона підкреслила, що ця конкретна страва містить трохи понад 400 калорій, що гарантує вам ситість.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.