Сб. Лип 27th, 2024

13.11.23

Ольга Данілюк

Коротке замикання в барі та чергова ДТП з інкасаторським авто. На Рівненщині цими вихідними знову було не спокійно. На допомогу жителям області виїздили правоохоронці та рятувальники. Більше про це, далі у сюжеті.

Густий дим та іскри, що розлітаються в різні сторони. Таке відео в одному із барів Рівного, що на вулиці 16-го Липня зафільмували очевидці події. На допомогу спантеличеним відвідувачам закладу приїхали рятувальники.

По прибуттю на місце виклику рятувальники провели розвідку і встановили, що через коротке замикання електромережі задимилася витяжка із зовнішньої сторони будівлі. Рятувальники відключили електропостачання та подали воду на охолодження витяжки. Завдяки вчасному повідомленню вдалося не допустити пожежі у середину приміщення, – зазначає речниця ГУ ДСНС в Рівненській області Олеся Осипчук.

Того ж вечора, але уже на Острожчині під колесами позашляховика загинув велосипедист. Зі слів керманича авто водій двоколісного раптово виїхав на проїзну частину. Однак, як усе трапилося наразі з`ясовують правоохоронці.

А в Дубровиці йдучи по нерегульованому пішохідному переходу з численними травмами потрапив у реанімацію 62-річний чоловік. Керманич авто, який збив пішохода за словами правоохоронців був тверезий.

49-річний місцевий житель, водій автомобіля “Volkswagen Passat” допустив наїзд на чоловіка, який переходив проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпілого, 62-річного жителя Дубровиці, із переломами плечової кістки, ноги, ребер та політравмою госпіталізували до реанімаційного відділення, – каже речниця ГУНП в Рівненській області Юлія Дуднік.

В неділю, 12 листопада в черговий раз в аварію потрапило інкасаторське авто. Сталося усе неподалік села Здовбиця, що у Рівненському районі. Внаслідок ДТП травмувалося п`ятеро людей.

Додамо, що в селищі Зарічне 11 листопада нетверезий водій збив 11-річну дівчинку, яка їхала на електросамокаті. Після чого втік з місця аварії. Дитина отримала незначні травми. А винуватця ДТП правоохоронці згодом розшукали. Ним виявився місцевий житель, якого ще два роки тому позбавили права керувати транспортними засобами.

Читайте також: Рятувальник з Рівненщини посів призове місце на Чемпіонаті світу з бойового джиу-джитсу

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.