Пн. Вер 16th, 2024

«Повідомте своїх!» (с)

Детектори ворожих дронів та БПЛА військові між собою деколи називають “цукорками”

Т.з. «цукорки» необхідні військовим, аби знати – чи є над ними та їхніми позиціями ворожі БПЛА – розвідники, які вже своєю чергою скеровують сюди FPV-дрони, «Іскандери» та КАБи.

Обізнаний, значить – попереджений. Тому наступне повідомлення від Паоло Люм’єре, та людей, які з ним працюють, має зацікавити багатьох:

Офіційно!

Ми готові забезпечити детекторами дронів БЕЗКОШТОВНО

* Кожен екіпаж Хаймарсу, які ще в нас залишились.

* Кожен аеродром і кожного діючого пілота з літаком/вертольотом!

* Кожну батарею ППО!

Пишіть до мене в п.п. І вам будуть надані інструкції що для цього треба зробити. (Альтернативні контакти будуть додаватися згодом). Відповідатиму по мірі технічних і фізичних можливостей, але старатимусь якнайшвидше.

Чому ми це робимо?

– Тому що НАС ІЗАБЕЛЛО!

Нас ізабелло щоразу спостерігати на орчих відео наші про№0бані літаки на аеродромах і слухати брехню говоящих голів-речників про «макети».

 

Нас ізабелло коли знищують Хаймарси і Петріоти, тому що прихильники Бога Похуя, починаючи від командування, і до безпосередніх потерпілих-екіпажів про3бали над головами Орлан/Залу/Суперкам.

 

Нас ізабелло просто в корінь спостерігати за всією цією сектою «Не Дивись Вгору» і усвідомлювати що ніфіга не змінюється.

Тому звертаємось безпосередньо до кінцевих «вигодоотримувачів» – екіпажів та їхніх близьких: саме вам повинно бути не п0хуй ваше життя і збереження техніки(що прямо пов’язано).

Детектор – лише одна із необхідних складових системи комплексного захисту, Ми зі свого боку допоможемо тим, чим ми можемо, але ви повинні цим користуватися, а не забивати.

Подяки:

– Дякую нашій команді – людям, які це все «прокачали» та зробили можливим.

Дякую Фонду «БФ Фундація імені Князів Острозьких», який взяв на себе основний фінансовий тягар проекту. Дякую розробнику ПЗ, який надає його безкоштовно для ЗСУ і довів що є спеціалістом. І дякую всім інвесторам, які допомагали мені і допомагають моїм/нашим проектам, всі ваші донати обернулися на результат.

Решта інформації буде непублічною і узгоджуватиметься індивідуально.

Вітання зі святом!

Цікаво, що автор згадує, як головного благодійника, заснований на Рівненщині Фонд ім. Князів острозьких, а серед фото подає світлину Юрія Луценка (теж родом із Рівного)



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.