Ср. Вер 25th, 2024

«Білі вечірки» чорного магната

Новий секс-скандал у США через масову участь різних зірок у «Білих вечірках» такого собі P. Diddy – репера, продюсера, мультимільйонера  та справжнього музичного магната.

Не так давно, знаходячись на піку слави та успіху, цей чоловік зі своїми друзями, як виглядає, дозволяв собі, практично, все.

Зокрема вони славилися своїми так званими «білими вечірками», куди допускали далеко не всіх.

 

Лише обраних

Кеану Вест — друг Дідді — навіть “хизувався” тим, що вони витворяли (в одному зі своїх кліпів)

Нові деталі спливли нещодавно, завдяки записам Кім Портер – матері трьох дітей Шона Комбса [справжнє ім’я P. Diddy], яка померла від пневмонії у 2018 році.

Як виявилося, ще перед смертю ця жінка написала щось на зразок книги «спогадів» на 60 сторінок, де багато чого розповіла про свого чоловіка.

Кім Портер та Шон Комбс — також відомий як “P. Diddy”

6 вересня 2024 року друзі покійної оприлюднили її книгу, а вже за кілька днів влада Нью-Йорка висунула реперу звинувачення в торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації та заарештувала його.

Як повідомляється, у згаданій книзі Кім розкрила інформацію про те, що знайшла відеозаписи Дідді, на яких він займається сексом з різними людьми, зокрема за участю 18-річної попзірки, ім’я якої не розкривають, але зазначено, що ця людина стала відомою по всьому світу.

 

Дехто вважає, що йдеться про Джастіна Бібера (відео з ним — нижче)

Видавець книги продюсер Кріс Тодд стверджує, що Портер поділилася флешкою зі своїми записами з близькими друзями:

«Мені пощастило зустріти людину, у якої була флешка Кім Портер, – розповів він Daily Mail. – Я добре знаю джерело, воно серед знаменитостей. Я знаю, наскільки вони були близькі з Кім і Дідді та з усіма людьми в хіп-хоп-спільноті.

 

Це було зроблено для того, щоб Кім Портер розповіла свою історію попри те, що вона вже не з нами».

Кадр, де чітко видно Ді Капріо

Комбса заарештували ввечері 16 вересня 2024 року в готелі Park Hyatt на Мангеттені. Наступного дня суд Нью-Йорка взяв музиканта під варту.

Адвокати Пі Дідді вимагали відпустити підзахисного під заставу в розмірі 50 млн дол. і призначити йому домашній арешт, посилаючись на «жахливі» умови утримання у в’язниці.

Але їх не послухали

Вечірки “всі в білому” часто перетворювалися на вечірки “всі — без нічого”. Ну, як часто…

Судді двічі відмовили в цьому проханні, вирішивши, що під час звільнення під заставу Комбс може чинити тиск на свідків.

Комбса підозрюють у скоєнні цілої серії злочинів.

 

Йому висунуто звинувачення в торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації, рекеті та перевезенні жертв через державні та міжнародні кордони з метою втягнення в проституцію.

Ймовірні злочини Пі Дідді охоплюють десятиліття.

Прокурори стверджують, що Комбс погрожував жертвам застосуванням сили, нанесенням фінансової та кар’єрної шкоди.

Якщо репера визнають винним за всіма пунктами обвинувачення, йому загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув’язнення.

Сам же Комбс себе винним — не визнає.

Дженіфер Лопес — крайня праворуч

ПАНІКА В ОФІСІ ДЖЕНІФЕР ЛОПЕС

На тлі затримання Комбса у соціальних мережах почали спливати фото з легендарних вечірок репера White Party у його будинку в Іст-Хемптоні, що проводилися з 1998 по 2009 рік, де часто бували Леонардо ДіКапріо, Usher, Ештон Кутчер, Джастін Бібер, Періс Хілтон, Меган Фокс, Дженніфер Лопес, Опра Вінфрі, Дрейк та багато інших.

Однак, ситуація у випадку з Джей Ло є особливо пікантною, позаяк десь саме під час розквіту її стосунків із Діді так звані «White parties», або вечірки «Всі в білому» стали по-справжньому набирати обертів.

Команда Дженніфер Лопес перебуває у стані «посиленої тривоги» та проводить безперервні кризові наради, готуючи план на випадок, якщо артистку втягнуть у поточне кримінальне розслідування щодо Діді, з яким Лопес зустрічалась наприкінці 1990-х років. 

Зокрема, команда співачки зважує, чи варто їй порушувати мовчання щодо арешту Лопес та Комбса 27 грудня 1999 року за стрілянину на Мангеттені (Нью-Йорк, США).

Лопес та Діді — під час їхнього роману наприкінці 90-х

Тоді Дженніфер провела 14 годин у камері після того, як її заарештували разом із репером та його охоронцем. Поліцейські знайшли пістолет в машині, якою вони втекли з місця стрілянини.

З того часу Лопес жодного разу не коментувала інцидент.

Дженіфер Лопес — крайня праворуч

Але під час судових слухань різні періоди з життя Комбса скоріш за все будуть обговорювати в суді. І є вірогідність, що співачку, яка зараз переживає розлучення з актором Беном Аффлеком, можуть викликати в статусі свідка.

Однак, у подальшому мова очевидно піде не лише про ту стрілянину, але й про вечірки «Всі в білому», в організації яких Джей Ло теж брала, очевидно, не останню участь.

Офіційно команда Лопес не коментує поточну ситуацію взагалі. 

 



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.