Пт. Вер 20th, 2024

Дуже часто вони не помічають своїх суперздібностей

За підрахунками вчених, лише 5-8% населення мають цю групу крові, що робить її найрідкіснішою. Людей з «кров’ю Христа» вважають унікальними і нерідко згадують, що саме їхня група належала Ісусу.

Грунтуючись на аналізі матеріалу, знайденого на Туринській плащаниці, вчені припускають, що син Господа мав четверту групу крові. Надздібності людей з четвертою групою крові 

Наприклад, вони часто відрізняються відкритістю, креативністю та здатністю швидко підлаштовуватися під нові ситуації.

Екстарсенси відзгачають, що люди з четвертою групою крові здатні забирати чужий біль та негативну енергію.

Вони природжені цілителі і можуть керувати енергією. В особливих випадках навіть пропускають хворобливий стан інших людей через себе, позбавляючи останніх недуги.

Вважається, що така здатність перейшла від предків із передгір’я Тибету, де зародилися перші люди з четвертою групою.

Вміння дивитися у майбутнє

У них сильна інтуїція, а іноді й зовсім з’являється здатність читати думки та знати майбутнє. Справа в тому, що в новому вимірі люди частіше спілкуватимуться думками. Пабліки новин замінить власне передчуття, а знання майбутнього допоможе жити більш дбайливо і усвідомлено.

Вміння швидко вчитися новому

Генетична пам’ять інших груп крові об’єднується, і люди з четвертою групою показують визначні результати за короткий час. Це дуже важливе вміння у сучасному житті.

Унікальна проникливість

«Четвірки» з легкістю розуміють призначення інших людей, бачать кармічні зв’язки та призначення. З них виходять гарні наставники та вчителі. 

Люди які сцеціалізуються на трактуванні енергетичного обміну впевнені, що не загорами той час, коли зявляться люди з п’ятою групою крові. Тоді більшість людей відкриє в собі унікальні сили та таланти, те, що зараз ми називаємо чудесами та екстрасенсорикою.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.