Сб. Лип 27th, 2024

Існує стереотип, що презенти роблять на день народження чи якесь інше свято. Але від цього «архаїзму» сучасні споживачі відмовляються все частіше, як і від правила робити подарунки тільки корисні і потрібні у господарстві.

магазин подарунків

Сучасні покупці віддають перевагу речам не тільки корисним але цікавим, здатним викликати в першу чергу позитивні емоції. Щодо нагоди чи приводу, то зовсім не обов’язково чекати свята, щоб зробити собі чи комусь презент. Тим більше що магазин подарунків пропонує стільки різних різностей, корисностей і прикольних штук, які нікого не залишать байдужими. Досвідчені продавці допоможуть розібратися з величезним асортиментом, запропонованим на сайті Юамейд. Вибір справді вражає не тільки кількістю пропозицій але і високою якістю всіх товарів.

Корисний чи прикольний?

Насправді не доведеться обирати. Бо всі товари, які доступні в магазин подарунків вдало поєднують в собі чудовий вигляд, стильні фасони, багато корисних характеристик. А так як товарів багато, для зручності пошуку всі вони розділені на групи в залежності від:

  • Приводу;
  • Вартості;
  • Призначення;
  • Особливостей отримувача презенту.

Так, адже подарунки відрізняються в залежності від того кому саме вони призначені: колезі чи коханому, дитині чи дорослому, чоловікові чи жінці.

Також тематично презенти відрізняються в залежності від нагоди. Ну це зрозуміло. Бо подарунки, актуальні на Новий рік, навряд чи підійдуть для Великодня, як і презент на День Матері аж ніяк не схожий на милу річ, яку ви даруватимете коханій на День Валентина.

Все це враховують виробники і пропонують класні речі на всі випадки життя. Якщо складно обрати щось конкретне, експерти радять звернути увагу на універсальні рішення:

  • Іграшки (для дітей);
  • Книги;
  • Предмети для хобі;
  • Посуд;
  • Одяг.

Хтось скаже, що одяг і посуд то занадто корисні речі, щоб стати вдалим подарунком. Але все залежить від того, про який одяг и посуд йде мова.

В магазині презентів звичайна чашка перестає такою бути, бо цікавий принт чи оригінальний напис робить її унікальною. Те ж саме стосується і футболки чи худі.

рюкзак

Але, обираючи оригінальні речі, прикольні, треба бути впевненим, щоб ваше почуття гумору не образить отримувача презенту. Хоча, всі речі, запропоновані вітчизняними мануфактурами, не тільки красиві і якісні але і дуже «добрі», тобто здатні викликати тільки позитивні емоції. А це і є головне завдання презенту. Не дивно, що магазин подарунків  відвідують частенько і коли треба порадувати себе чимось цікавеньким і коли хочеться просто виявити увагу до друга чи знайомого. Не варто чекати особливого приводу щоб себе чи когось зробити трішки щасливішим. Тим більше в магазині UaMade стільки цікавинок!

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.