Сб. Лип 27th, 2024

Спеціальний одяг існує в багатьох сферах життя. Так нікого не дивує водолазний костюм на спеціалісті, який занурюється в морські глибини, або спеціальний халат медика. То чому ж спеціальний гардероб мотоцикліста викликає подив?

мотоекіпіровка

Хоча, на щастя, сучасні мотоциклісти розуміють що мотоекіпіровка https://motostyle.ua/motoekipirovka потрібна причому у її самій широкий комплектації. Тобто, якщо раніше обмежувалися шоломом, то сучасні власники залізних двоколісних коней поповнюють свій арсенал якщо не всіма елементами мотоекіпіровки, то багатьма. Якщо для вас їзда на мотоциклі – то професійна діяльність, ви точно знаєте що саме вам потрібно і яким цей спеціальний одяг має бути. Якщо ви аматор, або початківець, краще дослухатися порад консультантів Мотостиль. Так ви точно придбаєте все що потрібно і нічого зайвого.

Комплектація «FULL»

Отже класичний набір всіх елементів, з яких складається мотоекіпіровка виглядає так:

  • Мотошолом (то обов’язкова деталь, без якої не варто навіть підходити до мотоциклу). По-перше, за це «світить» штраф. По-друге, це небезпечно для здоров’я і життя.
  • Мотоштани. Це вже «прикид» по бажанню. Але більшість запропонованих моделей мають супер стильний вигляд і в таких штанах ви виглядатиме дуже круто. Крім того гарантований захист і комфорт. На вибір пропонуються рішення з різних матеріалів. І навіть, виробники вже в колекціях демонструють серії і для чоловіків, і для жінок.
  • Мотокуртка. Теж дуже стильна річ. Якщо ви вирішили придбати комплект, то такий костюм додасть вам крім захисту і комфорту ще й стильного вигляду. Можна купувати куртку з такої ж тканини як і штани, або в іншому виконанні.
  • Мотоботи. Цей елемент будь-яку мотоекіпіровку робить завершеною. В залежності від побажання можна обрати моделі високі або «укорочені».

Також мотоекіпіровка включає такі елементи як мотонаколінники, які або одягають на штани, або «ховаються» під одягом.

Моторукавиці – теж корисний предмет мотоекіпіровки, який захищає руки від впливу вітру чи сонця, а також здатний зменшити навантаження під час падіння з мотоциклу.

Взагалі, всі вищезгадані елементи розробляються і виготовляються з акцентом на безпеку, комфорт і стильний вигляд мотоцикліста. Ну а для того щоб у прихильників такого виду транспорту був вибір, виробники постійно розширюють свій асортимент, додаючи в нього класичні серії (в натуральній шкірі), стильні варіації (в денімі з армованими волокнами), в інших виконаннях в плані тканини та фасонів. До речі, деякі версії настільки «звичайні», що їх не важно сплутати з повсякденним гардеробом. Так, одягнувши мотоштани і мотокуртку з джинсової тканини, не перевдягаючись можна з мотоцикла пересісти на велосипед і поїхати з друзями на пікнік, або піти в кафе.

мотоекіпіровка

Консультанти Motostyle готові допомогти з підбором кращих рішень, щоб ви придбали тільки потрібні речі, які під час катання на мотоциклі забезпечать і комфорт, і безпеку.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.