Нд. Лип 7th, 2024

При цьому повторюються ці дати – щомісяця

 3, 12, 21 та 30 числа будь-якого місяця

Чоловіки і жінки, що народилися 3, 12, 21 і 30 числа будь-якого місяця, мають великі шанси стати багатими та успішними в житті. Ці люди від природи наділені вмінням переконувати й мають яскраву харизму.

Вони випромінюють позитив і мають потужну енергетику, що в поєднанні з розвиненим інтелектом дозволяє їм створювати успішні бізнес-проєкти і досягати будь-яких поставлених цілей.

6, 15 та 24 числа будь-якого місяця

Згідно з нумерологією, люди, які народилися 6, 15 і 24 числа будь-якого місяця, вважаються обранцями долі. Ці дати надають їх власникам легкість у просуванні кар’єрними сходами або у відкритті власної справи, оскільки удача прихильна до них.

Ці люди мають  доброту, харизму, чарівність і здатність піклуватися про інших. Завдяки цим якостям вони швидко починають заробляти великі гроші.

Особливих успіхів можна досягти у  творчих сферах життя, особливо якщо це театр, телебачення чи кіно. 

 8, 17 і 26 числа кожного місяця

А народженим у ці дати, навпаки щастить з успішною кар’єрою в політики чи державних структурах.  Вони мають вроджені амбіції, стійкість до труднощів і невтомну працездатність. Ці якості допомагають їм не лише заробляти гроші, а й уміло керувати ними та збільшувати свій капітал.

Це від природи – лідери.  Вони здатні стати успішними менеджерами, політиками чи підприємцями. Нумерологія вважає цих людей «магнітами для грошей».



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.