Сб. Лип 27th, 2024

Вчора, 1 лютого, до поліції надійшло повідомлення від 47-річного жителя села Вовковиї, що в заклад громадського харчування проник невідомий, пошкодивши вікно.

Поліцейські на місці події встановили, що вночі невідомий розбив скло у пластиковому вікні кафе та проник усередину. Звідти виніс продукти харчування, алкоголь та взяв понад дві тисячі гривень із каси.

У результаті проведених розшукових заходів оперативники ВП № 1 (смт Млинів) Дубенського РВП встановили, що до злочину може бути причетний 38-річний місцевий житель, який і раніше потрапляв у поле зору правоохоронних органів за вчинення майнових злочинів.

Увечері того ж дня працівники карного розшуку та затримали зловмисника на одній з вулиць селища Млинів. Частину викраденого слідчі вилучили, а гроші він вже встиг витратити на власні потреби.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі розпочали досудове розслідування за ч.4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру .

За скоєне підозрюваному може загрожувати від п’яти до восьми років за ґратами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Рівненській області.

Читайте також: Брали 10 тисяч доларів з людини: на Рівненщині перекрили канал втечі ухилянтів до Європи

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.