Пт. Вер 20th, 2024

Деякі з них розіб’ють вам серце

Не всі фільми закінчуються хепі-ендом. Є чимало цікавих кінострічок, кінець яких або залишається відкритим, або ж взагалі сумний, хоча й оригінальний.

Жінка в чорному

Готичний фільм жахів про адвоката, який подорожує та дізнається про існування привида жінки. Чоловіка затягує у містичні події. Відкритий фінал вражає та змушує довго думати, що ж відбулося наприкінці фільму.

Великий Гетсбі

Цікава стрічка з Леонардо Ді Капріо залишить після себе неймовірний посмак. Драматична історія, чудова гра акторів та ефектні декорації – «картинка» дійсно захоплює. Але фінал стрічки не потішить тих, хто любить хепі-енди, та попри це «Великий Гетсбі» точно вартий уваги.

До зустрічі з тобою

Драма з Емілією Кларк спочатку змусить вас щиро радіти, адже романтичні події почнуть розвиватися дуже швидко. Втім, кінець фільму може «потрапити вам в око» і викликати сльози. І ця стрічка точно про те, що в реальному житті не буде «як у казці».

Краса по-американськи

Драма про 42-річного чоловіка, який раптово розуміє, що його життя стало нудним та більше не приносить щастя. І коли він вирішує усі змінити, постає нова проблема.

Загублена

Цей фільм триматиме вас у напрузі, але не «відпустить» навіть після фіналу. Історія про жінку, яка раптово зникає, а її чоловіка звинувачують у її вбивстві, дуже цікава, але сумна. І такий посмак залишиться навіть після фінальної сцени.

Джерело: РБК-Україна



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.