Сб. Лип 27th, 2024

Переобладнання вантажних авто — досить популярна і затребувана послуга на сьогодні, яка вимагає особливої уваги. Компанія «Автополімер» займається переобладнанням транспортних засобів будь-якої складності і будь-якого виду ось вже багато років, роблячи свою роботу надійно, швидко і якісно.

Усі послуги є абсолютно законними, а усі супутні документи (ліцензія, сертифікати якості на матеріали, що купувалися, документи про відповідність усім належним нормам і стандартам) мають повну сертифікацію. По підсумку виконання усіх робіт готуються відповідні документи для постановки авто на облік.

Переробка фургона в мікроавтобус і навпаки, переобладнання мікроавтобусів на вантажні авто — ці і багато інших послуг наші фахівці роблять за усього лише один день! Не вірите? А ви спробуйте!

Переробка салону мікроавтобуса своїми руками можлива, але це дуже трудомістке заняття, оскільки на виконання іде багато сил і часу. Адже необхідно не лише зробити саму переробку, але і придбати усі матеріали для цього.

Компанія «Автополімер» не просто пропонує свої послуги, вона дозволяє вам істотно заощадити час, а також витратити менше коштів на матеріали, що були придбані для переобладнання. Причина в тому, що ми давно співпрацюємо з відомими і дуже добросовісними компаніями-партнерами.

Наші висококваліфіковані фахівці в найкоротші терміни виконають усі необхідні ескізи і після схвалення замовником зроблять свою роботу, за яку можна не переживати — працюють професіонали.  Крім того, роботи по переробці виконуються відповідно до усіх норм безпеки, що є одним з найважливіших моментів для обох сторін.

Наші співробітники не лише виконують сам процес, але і супроводжують клієнта на усіх етапах співпраці з компанією, що дуже допомагає самому клієнтові почувати себе упевнено і ні в чому не сумніватися.

Найголовніше, що переобладнання автомобілів можливе по усій Україні. Так що будь-який регіон країни має можливість скористатися нашими послугами. Цінова категорія ніяк не залежить від регіону — скрізь можливості і права клієнта однакові. Вартість переобладнання автомобіля знаходиться на доступному рівні для кожного замовника. Ціну завжди можна приблизно дізнатися у наших фахівців, подзвонивши по вказаному на сайті номеру або залишивши заявку.

Скористайтеся послугами з переобладнання свого авто від компанії «Автополімер» — зробіть правильний вибір!

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.