Нд. Вер 8th, 2024

Загалом правоохоронці перевірили 637 осіб та 536 транспортних засобів, задокументували 83 адмінправопорушень та злочини у сфері довкілля.

Для оперативного реагування на повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події, недопущення вчинення протиправних дій, зменшення аварійності на дорогах і забезпечення правопорядку вчора, 26 жовтня, на території Сарненського та колишнього Дубровицького району поліцейські здійснювали превентивні заходи.

До відпрацювання були залучені працівники Сарненського РВП, ВП №1 (м. Дубровиця), управління превентивної діяльності ГУНП, управління патрульної поліції та спецпризначенці РПОП.

За результатами огляду 536 транспортних засобів та перевірки 637 осіб поліцейські склали 83 адміністративних матеріали, із яких майже половина — за порушення правил дорожнього руху, зокрема і за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Під час проведення заходів у місцевих жителів працівники дозвільної системи вилучили 10 одиниць зброї, а на 12 власників — винесли постанови за порушення строків її реєстрації чи перереєстрації.

Крім того, із незаконного обігу правоохоронці вилучили безакцизні товари: 566 пачок цигарок та 145 пляшок алкоголю загальним об’ємом 122 літри, а працівники ювенальної превенції склали адмінматеріали за продаж тютюнових виробів неповнолітнім.

Також на незаконній порубці лісу викрили 28-річного жителя села Ясногірка, в якого в рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 246 КК України вилучено бензопилу та 12 колод породи сосна.

Профілактичні заходи у населених пунктах області тривають.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.