Сб. Лип 27th, 2024

Двох жителів Дубенського району викрили на крадіжках велосипедів.

За фактами таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі розпочали досудові розслідування за частиною 4 статті 185 КК України.

Так, 29 жовтня до поліції повідомив 63-річний дубенчанин, що близько 09.30 із подвір’я його домогосподарства викрали велосипед.

Поліцейські оперативно встановили, що до вчиненого кримінального правопорушення може бути причетний неодноразово судимий за аналогічні злочини 37-річний місцевий житель. У скоєному чоловік зізнався та видав правоохоронцям викрадений двоколісний.

Із аналогічним повідомленням до поліції звернувся і 71-річний житель селища Млинів: в обідню пору він залишив свій велосипед поблизу одного із закладів громадського харчування та пішов у справах, а коли за пів години повернувся — двоколісного вже не було.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 67-річний житель села Пугачівка. Будучи напідпитку, чоловік вирішив скористатися чужим двоколісним транспортним засобом, аби дістатися додому.

Слідчі дії у кримінальних провадженнях тривають. За результатами призначених товарознавчих експертиз вирішуватиметься питання про повідомлення причетним до злочинів особам про підозру.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.