Нд. Вер 22nd, 2024

Шлейф цих нот не залишить байдужим нікого 

 

Пачулі

Одна з найтепліших і спокусливих нот у парфумерії. Це аромат ефірної олії індійського чагарника. Нота пачулі може бути  дуже екзотичною, що нагадує пахощі, і гострувата – привабливою.

Кедр

Цей деревний аромат пробуджує таємницю та інтригу — а разом із ними спокуса. Кедр може звучати у парфумі трохи  холодно, але це тільки розпалює інтерес. Кедр  підходить і чоловікам, і жінкам, розкриваючись індивідуально залежно від хімії шкіри.

Троянда

Ефірна олія троянди – один із найдавніших парфумерних інгредієнтів. Його можна використовувати як моноаромат, але у складі парфумерних композицій троянда залишається незмінно привабливою, розкриваючи лише приємні емоції та підкреслюючи привабливість своєї  власниці.

Ветивер

Трав’янистий, переливчастий аромат ветівера повідомляє оточуючим: ця жінка дуже впевнена у собі. А влада і сила винятково привабливі та спокусливі.

Ваніль

Ніхто не стане сперечатися з тим, що аромат ванілі – один із найпривабливіших. Причому ця нота необов’язково асоціюється з кондитерськими виробами: темна гіркувата суха ваніль дуже сексуально звучить у парфумерії і розбурхує найсміливіші фантазії.

Бергамот

Свіжий, екзотичний і терпкий бергамот, цитрусовий гібрид, створює в парфумерії старт, що запам’ятовується, «закріплює» важчі базові ноти. Бергамот навіює  думки про доглянуте тіло, і це спокусливо.

Сандал

Ритуальний, містичний, п’янкий — все це про сандал, деревну парфумерну ноту з незабутнім «вершковим» підтоном. Цей аромат хочеться вдихати знову і знову, а з його носієм не розлучатися ніколи.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.