Сб. Лип 27th, 2024


Такі зміни раціону додадуть чоловічої сили 

Вино (особливо червоне)

Це класний антиоксидант, який  допомагає розширити артерії завдяки виробітку  окису азоту. Оксид азоту розширює судини, і відбувається ефект як у Віагри. Але важливо не перегнути палицю, бо доза у більш як два келихи – має зворотний результат. 

 Кава

Кофеїн стимулює обмін речовин, забезпечує циркуляцію крові, а також може підвищити витривалість, спалюючи жирові запаси. Крім того, це додасть енергії, якщо попереду безсонна нічка.

Свинина

Свинина містить тіамін, який вкрай необхідний нервовій системі, яка власне і керує пенісом. Це той самий вітамін В1. Крім свинини його джерелом є квасоля і хліб з  цільного борошна.

Банани

Банани містять калій, який відмінно впливає на серце і систему кровообігу. якщо тримати рівень калію на здоровому рівні, це допомагає організму контролювати тиск і уникнути проблем з серцево-судинною системою. Крім бананів підійде картопля у мундирах та апельсини. 

 Вишня

Вишня містить величезну кількість антоціанів, хімічних речовин, відповідальних за забарвлення ягоди, які захищають стінки артерій, перешкоджаючи утворенню жирових бляшок. Це запобігає розвитку атеросклерозу і закупорки артерій. Персики, нектарини та сливи теж підійдуть. 

 Цибуля

Фітохімічний аліцин в цибулі та часнику розріджує кров і покращує кровообіг, а також знижує ризик згортання крові. Щоб позбутися несексуального цибулевого дихання, можна пожувати петрушку або м’яту.

Каша

Вівсянка знижує рівень холестерину. Це своєю чергою робить судини еластичними. А робота судин важлива і нижче поясу зокрема. 

Устриці

Вони містять кількість цинку і вітаміну В6, обидва з яких грають життєво важливе значення для тестостерону, без якого сексуальне бажання надто швидко вичерпується. Крім устриць підійдуть горіхи та насіння. 

 Лосось

Омега-3 жирні кислоти, що містяться в жирній рибі, роблять кров менш липкою, підвищуючи приплив до таза.   Підійде також форель, бажано їсти таку рибу двічі на тиждень. 

Чилі

Чудовий вплив на потенцію гостренький чилі має завдяки здатності розширювати судини. Як це працює – дивись вище. 





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.