Ср. Жов 16th, 2024

У списку їх 4

Вечірній перегляд кіно у дощові вечори може врятувати від апатії та сумного настрою. Поринути у цікаві історії та світи можна разом із захопливими та атмосферними осінніми серіалами.

Венздей

Цей серіал зосереджується на одному члені сім’ї Аддамс – дівчинці-підлітку Венздей. Вона потрапляє до легендарної школи для незвичайних дітей «Невермор», в якій колись навчалися її батьки.

В школі Венздей вирішує розслідувати загадкові вбивства, які скоює монстр. Чорний гумор та атмосферність серіалу робить його ідеальним варіантом для осіннього вечора.

Моторошні пригоди Сабріни

Серіал розповідає про дівчину Сабріну, у якій поєдналося відьмацьке так людське коріння. Вона намагається знайти баланс та побороти сили зла, які починають загрожувати їй та її близьким. Серіал сподобається тим, хто любить історії про відьом, магію та загадки.

Падіння дому Ашерів

У цьому серіалі йдеться про директора корумпованої фармацевтичної компанії, який сподівався на безбідне життя, помічає, що його нащадки один за одним помирають за загадкових обставин.

Чоловіку доведеться стикнутися зі своїми темними проступками минулого. «Падіння дому Ашерів» сподобається тим, кому до вподоби моторошні й готичні серіали, що складаються з всього з кількох епізодів.

Наглядач

Подружня пара переїхала в омріяний будинок у Вестфілді, штат Нью-Джерсі. Все б нічого, але вони починають отримувати моторошні листи від сталкера, який називає себе їхнім Наглядачем. Від нього холоне кров у жилах, тому що серіал створений на реальних подіях.

Джерело: 24 Кіно

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.