Сб. Жов 12th, 2024

Вони завжди залишаються в тренді

Зачіски з чубчиком залишаються особливо популярними. Вона підсилює омолоджувальний ефект, а також коригує овал обличчя.

Які найголовніші тренди омолоджувальних стрижок

  • Багатошаровість. Така техніка повністю оновлює образ, зробить волосся об’ємнішим і візуально густішим, а також підкреслює природну красу. Багатошарові стрижки особливо пасуватимуть жінкам у яких тонке та рідке волосся.
  • Асиметрія. Така техніка стрижки дозволяє коригувати овал обличчя, робити його лінії витонченішими та виразнішими. Також завдяки асиметрії досягається омолоджувальний ефект.
  • Чубчик. Зачіска з чубчиком дозволяє «скинути» кілька років, коригує овал, підкреслюючи погляд та увиразнюючи вилиці.

Каре з чубчиком

Для цього варіанту зачіски підійде будь-яка довжина волосся, головне – правильно підібрати чубчик. Каре з косим чубчиком підійде для власниць прямокутного або трикутного типу обличчя. Чубчик-шторка пасуватиме власницям квадратного лиця, а довгий чубчик буде ідеальним для жінок з овальною формою обличчя.

Паж із чубчиком

Стрижка паж зараз на піку популярності й залишатиметься у тренді 2025 році. Тому, що вона універсальна, адже пасує всім жінкам.

До того ж ця зачіска омолоджує. Вона надає волоссю об’єму і гарно відростає. Її не треба укладати, вона лягає у правильну форму одразу після миття волосся.

Боб із чубчиком

Це популярна омолоджувальна стрижка, яка завжди залишається в моді. Зачіска додає об’єму та робить волосся густішим. Якщо боб з чубчиком, можна скоригувати овал обличчя, прибравши об’єм у нижній зоні обличчя. Найкращими варіантами для такої стрижки будуть чубчик-шторка або косий чубчик.

Джерело: ТСН

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.