Ср. Вер 18th, 2024

Таких каменів є 4

Камені в прикрасах можуть мати не тільки естетичну, але й енергетичну силу. Деякі можуть привертати удачу, а деякі навпаки — негативно впливають на ваше життя.

Рожевий кварц

Цей камінь символізує любов, щастя та гармонію. Його ніжно-рожевий колір асоціюється з позитивними емоціями, почуттям тепла і радості.

Також вважається, що кварц сприяє пробудженню серцевої чакри та допомагає відновити внутрішній баланс. Він не лише допомагає розв’язати проблеми у стосунках, а й сприяє розвитку любові до себе. Це ключ до підвищення самооцінки та впевненості у своїх силах.

Тигрове око

Якщо ви відчуваєте себе пригнічено чи розчаровано, вам може допомогти тигрове око. Цей камінь допоможе зміцнити вашу внутрішню силу і впевненість, що вплине і на ваше самопочуття, і на людей навколо вас.

Цей камінь здатен створити позитивну атмосферу і допомогти вам захиститися від негативу. Він допоможе вам не тільки відстояти свою позицію, але й відбити будь-які негативні впливи.

Лазурит

Лазурит завжди був популярним завдяки своєму кольору. Цей камінь не лише вражає своєю красою, але й має особливі властивості на метафізичному рівні.

Якщо ви відчуваєте соціальну тривогу, лазурит може стати вашим союзником. Ви можете носити цей камінь із собою або тримати в кишені, щоб відчувати більше впевненості у складних ситуаціях.

Аметист

Аметист прекрасно підходить для відновлення балансу в житті. Цей камінь заспокоює і допомагає відновити внутрішню силу та спокій.

Він славиться своїми цілющими властивостями, як для розуму, так і для тіла. Коли ви відчуваєте, що тоне в негативі, аметист допоможе вам піднятися і знайти рівновагу.

Джерело: РБК-Україна

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.