Сб. Лип 27th, 2024

Чомусь існує думка, що для чоловіків взуття – це суто функціональний предмет гардеробу. Але це не так. Так, справді, взуття використовується для захисту ніг, але для сучасного джентльмена це ще і іміджеві деталь. До речі, саме по взуттю дуже часто оцінюють чоловіків, адже цей елемент гардеробу може не гірше за, наприклад, годинник розповісти про свого власника, а точніше про його смак, фінансову успішність, статус та стильові уподобання. В принципі щодо стилю чи дизайну – то справа смаку.

Але те що чоловіче взуття https://sabo.ua/choloviche-vzuttya не просто має бути, а має бути супер якісним, добротним та відрізнятися актуальним фасоном – це факт незаперечний. А враховуючи що у сучасних чоловіків різні за стилем та призначенням наряди (спортивний, діловий, урочистий тощо), то і взуття підбирається відповідно під різні образи.

Краще підбирати взуття у спеціалізованих бутиках. Але сучасним денді катастрофічно не вистачає часу на шопінг. Виправити ситуацію дозволяють покупки в Е-маркеті. І краще, якщо це буде перевірений постачальник, який пропонує продукцію якісну, яка відповідає модним трендам, та ще і радує демократичними цінами. Sabo.ua – саме той інтернет магазин де це все зайдеться.

Як вибрати чоловіче взуття?

Насправді між вибором жіночого і чоловічого взуття не так багато відмінностей. По-перше, треба визначитися з типом, який залежить від сезонності. Адже взуття буває:

  1. Літнім;
  2. Зимовим;
  3. Осіннім;
  4. Універсальним (для міжсезоння).

Також відрізняється взуття за призначенням, і виробники пропонують моделі для занять спортом, для офісу, для повсякденного використання, як елемент вечірнього образу тощо. А визначившись з сезоном та призначенням, можна переходити до вибору взуття за видом. І тут ви будете вражені кількістю пропозицій, адже для чоловіків мануфактури пропонують:

  • Кеди та кросівки;
  • Мокасини та сліпони;
  • Туфлі;
  • Черевики;
  • Шльопанці та сандалі.

Погодьтеся, непоганий вибір – на всі ситуації. Не кажучи вже про смаки, бо в кожній групі існують свої серії та колекції, продукція в яких відрізняється за матеріалом виготовлення (шкіра, замша, нубук, екошкіра), кольором, текстурою, декоративним оформленням. Розмірна сітка дуже широка і дозволяє підібрати пару туфель чи черевиків, які ідеально будуть не тільки виглядати на нозі, а і забезпечувати максимальний комфорт.

Підбирати чоловіче взуття можна і за ціновим сегментом, і за брендом (країною виробника в т.ч). Споживачам доступні серії як вітчизняних виробників, так і мануфактур з Туреччини, Китаю, Польщі. Щодо брендів, то https://sabo.ua/ пропонує продукцію таких відомих виробників як Bosca, Nord, Badura, Greyder та інші. Отже вибір є і чоловіче взуття є шанс підібрати під образ, під ситуацію, під бюджет і навіть під настрій (все як у випадку з жіночими туфельками).

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.