Пн. Тра 20th, 2024


Її максимальна вага — 127 кг

Жінку, яка п’ять разів на день харчувалася в «Макдональдсі», тепер не впізнати після того, як вона втратила майже 60 кілограмів.

Про це пише Daily Star.

24-річна Джилліан Чемп страждала на розлад харчової поведінки у віці 15 років і з’їдала по декілька сніданків у «Макдональдсі», коробку пундиків і їжу на виніс майже щодня протягом багатьох років.

Її вага стрімко зросла, вона витрачала до 500 доларів на місяць на доставлення їжі та від сорому почала ховати порожні обгортки від свого нареченого.

До 20 років її вага подвоїлася, сягнувши 127 кг та розміру XXXXL, який вона приховувала від усіх камер.

 

Але однієї ночі вона подивилася на себе в дзеркало і заприсяглася змінитися.

Вона зменшила свої порції, почала вивчати дієтологію та займатися фізичними вправами.

До червня 2023 року Джилліан схудла до 70 кілограмів – після того, як втратила майже половину своєї ваги, і скинула ще 4,5 кг, зробивши операцію з видалення зайвої шкіри вартістю 22 000 доларів.

Тепер вона «постійно фотографується», бо її впевненість у собі захмарна – і навіть працює консультантом із питань ваги, щоб допомогти іншим почуватися так само.

Джилліан зізналася, що боролася з переїданням від підліткового віку, що призвело до значного збільшення ваги.  У міру того, як кілограми набиралися, впевненість Джилліан у собі різко впала, вона почала уникати камер і не позувати на сімейних фотографіях. Джилліан зізналася:

— Я не могла витримати більш як 30 хвилин, я була настільки гладкою, що ледве могла рухатися.

 

У мене були проблеми зі спиною і постійний біль у ногах – я навіть боялася вставати з дивана, щоб просто сходити до туалету.

Потім Джилліан відкрила для себе просту істину – що споживання меншої кількості калорій, ніж вона спалює, є ключем до скидання зайвих кілограмів.

Вона зосередилася на приготуванні страв з високим вмістом білка та об’ємом, щоб залишатися ситою, але з низьким вмістом калорій, виявивши, що може відтворити багато своїх улюблених страв у більш здоровий спосіб.

Ставши більш активною, вона почала включати такі вправи, як аквааеробіка та гірські походи, до свого щоденного розпорядку дня.

Накопичивши грошей і отримавши трохи коштів від свого батька та нареченого, вона зробила операцію з видалення зайвої шкіри. Відтоді вона зберігає свою мініатюрну фігуру – і щаслива як ніколи.





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.