Нд. Лип 7th, 2024

Це цілком доступні трави, які треба пити на ніч, аби покращити роботу печінки

1. Настій череди 

Напій швидко засвоюється організмом, вбираючи його корисні речовини. Маючи протизапальні та заспокійливі властивості, впливає на нервову систему. За одну ніч сон стане міцним і міцним.
 Для кращого ефекту його потрібно пити протягом 14 днів. 

2. Напій з лимонним соком

Випийте воду з лимонним соком вранці, щоб запустити роботу організму. Але якщо випити його на ніч, результат не буде гірше. Лимон допомагає печінці очистити організм від шлаків. На ніч такий напій краще робити гарячим. 

3. Чай з лаймом і імбиром 

Цей напій допомагає організму швидше спалювати зайві калорії. Лимон наситить організм вітаміном С і захистить від застуди. Він не тільки підіймає імунітет людини, але й допоможе зняти набряки в організмі. Імбир покращить обмінні процеси, а зайва вага зникне. 

4. М’ятний напій

М’ята добре впливає на нервову систему і стимулює травлення. Завдяки поліпшенню роботи шлунково-кишкового тракту неперероблені продукти життєдіяльності швидше виводяться з організму. Напій краще вживати перед сном.

5. Відвар з вівсянки 

Відвар зерен вівса може поліпшити обмін речовин і вплинути на склад крові, що дозволить краще очистити печінку. Варити відвар потрібно правильно, 100 г зерен вівса треба промити, додати 1 л води, кип’ятіть на маленькому вогні 20 хвилин. Далі треба дочекатися коли відвар повністю вистигне, і про проціджений пити по 200 мл 3 рази на день. 

Повідомлення про здоров’я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.